Programma 2024

 

11:00 - 11:30 uur

Ontvangst hardlopers met het bevrijdingsvuur uit Wageningen en het hijsen van de vlaggen van onze bevrijders.


12:00 - 13:00 uur

Kunst en Volharding

Het orkest Kunst en Volharding bestaat uit ongeveer 30 muzikanten tussen de 12 en 82 jaar. 
Onder leiding van dirigent Sjef de Kort zoeken zij de muzikale uitdagingen op en organiseren steeds weer nieuwe concerten.

Eind 2022 gaven zij 3 uitverkochte voorstellingen van ‘De Kerstpassion: Het oeroude kerstverhaal in een modern en muzikaal jasje’.

 Het repertoire van het  orkest is voor een breed publiek, voor jong en oud! Dus kom, na de Bevrijdingsmaaltijd, het hijsen van de vlaggen en ontsteken van het bevrijdingsvuur, gezellig kijken en luisteren. 


Sem Rozendaal

13:00 - 14:00 uur

Gewapend met een grote bos haar en opvallende kledingstijl blijft Sem Rozendaal niet onopgemerkt bij de coaches van The Voice of Holland. Tijdens The Voice Of Holland 2021 is Sem één van de finalisten. Met zijn karakteristieke stem en veelzijdigheid is SEM een kameleon. Hij beweegt zich moeiteloos door verschillende genres en mixt stijlen met elkaar. In zijn muziek klinkt altijd zijn krachtige stem en een van zijn kernwaarden is puurheid. SEM kan niet wachten om Beuningen zijn stem en sound te laten horen. Pop met een randje. Analoog en met ballen. En dat staat 5 mei op Vrijpop.


14:00 - 15:00 uur

Foute MUZIEK Bingo

Maak u klaar voor een uur vol foute hits en onvergetelijk plezier want de 'foute' muziekbingo komt naar Vrijpop!

Tijdens deze muzikale bingoshow zingt u luidkeels mee met de bekendste en beste guilty pleasure hits terwijl u natuurlijk uw bingokaart vol streept. Van hits als ‘why tell me why’ tot aan ‘links/recht’ en van ‘all i want for Christmas’ tot ‘rainbow high in de sky’! De 'foute' muziekbingo staat garant voor een uur vol gekkigheid, leuke muziek, meezingen, maar vooral ook…BINGO(prijzen)!


15:00 - 16:00 uur

Chef Defect

Chef Defect is een achtkoppige funk-/hiphop band en maakt van elke  gelegenheid een feestje!

Bij de energieke muziek en scherpe gitaarriffs kan je gewoon niet stilstaan, terwijl de teksten diepgaande boodschappen bevatten.

In de afgelopen twee jaar speelden ze meer dan 30 shows op onder andere Over de Top Festival in Lichtenvoorde, Booster Festival, Burgerweeshuis, Camping Stortemelk op Vlieland, Nijmeegse Vierdaagse en nog veel meer.

De energieke optredens zijn niet alleen gezien door nieuw publiek maar ook door professionals uit de industrie met de opmerking:
Bij Chef Defect gaat het gas er vol op!" ...
Deze band kan je zo op ieder zomerfestival neerzetten.” 

aldus Chris Dekker in de Musicmaker.

Dus ook op Vrijpop!


17:00 - 18:00 uur

Showorkest Riverland

Spetterend, dynamisch, modern en interactief. Vol vermaak en entertainment! Dit wilt u niet missen! 

Met een heerlijk koud biertje en een pistoletje Korenbloem kip van de plaat in de hand, wordt dit weer optimaal genieten! 


18:00 - 19:00 uur

Suitz

SUITZ bestaat uit Daan en Nicky. Wanneer zij elkaar in 2014 op de opleiding 'Podiumkunsten Muziek' leren kennen weten ze het vrijwel meteen: Wij gaan samen een band beginnen!
Deze 2 ideale schoonzonen zetten met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, gewapend met twee gitaren iedere tent op z’n kop.
Ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld, laten alle muziekgenres aan bod komen, van ABBA tot Brabant, van Ed Sheeran tot Liever te dik in de kist.


19:00 - 20:00 uur

Blind Lemon

Blind Lemon is een 4-koppige formatie die de traditionele grenzen van de bluesmuziek niet zomaar accepteert. Het naadloze repertoire is een blend van blues, soul, gospel, rock, jazz en R&B en laat zich daarmee niet begrenzen door de geldende regels.

 

Deze muzikanten zijn stuk voor stuk onderdeel van een generatie die altijd op zoek zijn om de muziek spannend, energiek en innemend te laten zijn. De ritme sectie, bestaande uit bassist Roland Kok en drummer Robbert Hendriks, vormt een strakke en groovende basis. Gitarist Steven van Moorsel neemt je met zijn weergaloze gitaarspel mee naar hogere sferen. Frontvrouw Britt Litjens is de lead vocalist en gaat helemaal los op haar Hammondorgel en bluesharp. Met verve vervult zij haar rol als Leading Lady. Gepassioneerd en met volle overtuiging weet zij samen met háár mannen zalen door heel het land op z’n kop te zetten.

 

De live-shows van Blind Lemon zijn op geen enkele manier saai of straight-ahead blues. De band is as-real-as-it-gets en heeft geen glitter en glamour nodig om een ongekende indruk achter te laten.

 


20:00 - 21:00 uur

FEEST ! Met DJ MARK

Zin in een onvergetelijk uur feest? Met Feest DJ Mark hebben we 100% feestgarantie in huis gehaald!
DJ Mark is de feest DJ uit Ewijk. Hij heeft maar een doel en dat is dat u gaat genieten van een heerlijke muzikaal uur met de beste feestmuziek vanaf de 80's t/m heden. Trek die dansschoenen maar aan!


21:00 - 23:00 uur

Satisfexy

Pop rock coverband Satisfexy komt harder dan een Rolling Stone, is heter dan je girlfriend, is frisser dan jeunderwear en knalt harder dan een wrecking ball.
Deze jonge enthousiaste coverband weet met haar energieke repertoire schoenzolen te laten smelten, stembanden te laten scheuren en alles (en iedereen) op z’n kop te zetten. Je bent gewaarschuwd!
Alsof oma met naald en draad in de weer is geweest loopt de ene na de andere hit naadloos in elkaar over. Als een grote warme lappendeken word je overladen met
absolute meezingers van Tina Turner en Abba, mee springers van Bon Jovi en Liquido en kun je snoeihard scheuren op AC/DC!
Satisfexy maakt deze Vrijpop avond onvergetelijk, met kneiterdikke hits en meezingers.